Om oss

Ord från VD:n.

Mina 30 års erfarenhet i att driva konsultbolag, har nu blivit en produkt - Retake Now. Ett på riktigt grymt enkelt, kraftfullt system som ger oss/mig full koll i att hantera olika kunder, uppdrag och resurser. Förutom koll så sparar du mycket tid på admin...

Jag har alltid gillat mitt jobb i konsultvärlden - att jobba med kunder i olika projekt, varit snabb och levererat 100 % kundnöjdhet på kort tid. Det har faktiskt bara varit positivt - kunderna glada och jag glad. Det som däremot tog energi var administrationen av projekten, kunder, kommunikation och ärenden. Att jobba i olika system (mer eller mindre krångliga) och den tid det tog att hantera alla uppgifter kändes helt onödigt för att hantera jobbet i sig som var mycket enklare.

När jag startade MadeIT 2017 bestämde vi oss för att ta fram ett verktyg som gjorde att vi kunde ägna mer tid till våra kunduppdrag och mindre tid till att hantera administrationen kring dem. Vår kravspec var en mjukvara som har relevanta funktioner, är lätt att använda och som levererar mätbara resultat. I ett och samma system så att vi inte behöver förlita oss på komplexa och dyra integrationer för att uppnå transparens.

Denna dröm la grunden för Retake Now, en svenskt mjukvara som levererar ett komplett system för verksamhetsstyrning där företagets viktiga funktioner får ett skräddarsytt, relevant och lättarbetat it-stöd som spar tid och pengar genom att skapa överblick, kontroll och insyn.


JonasVD


LoveSystemarkitekt


AnnieKundansvarig